Jij op je mooist door KnipRestyle “Visagie”

KnipRestyle  “Visagie”,  wil jou op je mooist uit laten zien. Als jij er goed uitziet, met de juiste make-up en haarstyling, geef je dat extra zelfvertrouwen. Dat zal je nog meer laten stralen.

Door de manier waarop we bij jou de make-up aanbrengen willen we ervoor zorgen dat je persoonlijkheid benadrukt wordt. Ben je stoer, romantisch of juist klassiek? Het antwoord op deze vraag ligt aan de Basis van jouw make-up.

Ook voor een bijzondere gelegenheid of advies voor je dagmake-up kan je bij ons terecht.

Advies om je te laten stralen voor elke gelegenheid.

Mogelijkheden:

Persoonlijke make-up

Verras jezelf eens met een persoonlijke make-up. Ga voor de look die echt bij jou past, professioneel aandacht, dus een natuurlijke uitstraling verzekerd.

Standaard dag of avond make-up                 € 35,=

Gezellig samen opmaken

Laat je eens inspireren door de onbegrensde mogelijkheden op het gebied van make-up en neem bij ons plaats in de stoel, om je te laten verrassen!

In de fascinerende wereld van de make-up laten wij je zien, hoe je het mooist van jezelf naar boven kunt halen en je mindere punten naar de achtergrond te laten verdwijnen.

Volg samen met je vriendinnen een gezellig en leerzame dag over de vele mogelijkheden en toepassingen van make-up. Leer alles over de finesses van het professioneel aanbrengen van make-up en de effecten van geraffineerd kleurgebruik. Ook zeer geschikt voor moeders en dochter of vrijgezellenfeest.

Prijs exclusief reis en parkeerkosten     € 30,= p.p.

Specialisaties

Bruidsmake-up
Make-up voor fotoshoot
Metamorfose
Travestie/ Extreem
Kinderschmink
Hairstyling

         

   

Volg ons op Facebook:

Impressie

KnipRestyle

KnipRestyle is gevestigd in Amersfoort. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens of ons contactformulier.

Garietstraat 171
3813 BJ Amersfoort
Mobiel: 06 – 27590735

KvK nummer: 24184397
BTW nummer: NL 071684517B03