Ons Bedrijf

Uw mobiele kapster aan huis. Als ambulante kapster kom ik bij u aan huis om u te voorzien van een nieuwe frisse coupe. Knippen, verven, highlights, opsteken, alles is mogelijk. Zowel voor jong als oud.

Ik probeer mijn klanten een stukje van mijzelf mee te geven door het leveren van een goede service. Bijvoorbeeld door het geven van advies zodat mijn klanten weten welke behandeling zij het beste kunnen laten uitvoeren, dit om het beste resultaat te bereiken.

Mijn motivatie om bij mensen thuis te knippen komt voort uit de behoefte van de klant. Uit de veelheid van jaren heb ik mogen ervaren dat deze behoefte toenemende is geworden, vooral onder ouderen of slecht ter been zijnde mensen. Maar natuurlijk ook onder mensen die full time werken of kinderen met angst voor de kapper.

KnipRestyle bied dezelfde  kwaliteit als een salon. Het enige verschil tussen KnipRestyle en een kapsalon zijn de prijzen! KnipRestyle staat voor allround en professionaliteit en geeft 100% garantie voor het hele gezin. 

Volg ons op Facebook: