Vrolijke kinderen maken op je evenement vrolijke ouders.
Op bbq-party, bedrijfsfeesten, opendeurdagen,….. maakt een schminkstand vaak het verschil.

KnipRestyle for kids:
De Haarstyling,

Betoverd iedereen met een grappig, eigenaardig, feestelijk en vooral kunstzinnige kapsels. Met bloemen, veren, pluimen, draadjes ,blaadjes, mini-cup-cakes, stokjes, vlinders, vogels, diamanten, kralen, tule, linten en gekke kleuren van de regenboog sieren jouw haar!

Wij maken van alle kinderen en volwassene, van hun haren te gekke kapsels. Deze Kappels wordt door ons individuele op de foto gezet en geplaats op onze facebook pagina. De fotoreportage kan ook kosteloos aan de organisator worden doorgezonden.

Haarstyling op evenementen incl. materiaal       € op aanvraag. Minimaal 2 uur te boeken.

SchminkRestyle:
Het Schminken,

Schminken van kinderen is altijd een succes op een kinderfeestje, braderie, markt of evenement.
SchminkRestyle bied professionele kinderschmink van hoge kwaliteit. Er wordt enkel en alleen gewerkt met professionele kinderschmink van de merken Grimas, Kryolan en Superstar. Deze merken zijn erkend, allemaal op waterbasis en de schmink is met lauw en zeep eenvoudig van de huid te verwijderen. Let op!!! Als je heet water gebruikt dan trekt de pigment in de poriën. Sommige schmink kleuren kunnen een tijdelijke zweem achterlaten

We maken van elk gezichtje binnen enkele minuten een kunstwerk, keuze uit verschillende ontwerpen zoals prinsen, prinsessen, vlinders tot diverse andere vrolijke dieren. Kinderen mogen altijd zelf laten weten wat ze willen worden.

Ik werk alleen dus u moet er van uit gaan dat er 1 artiest aanwezig zal zijn. Dat geld ook voor de Haarstyling for kids met haar kunstzinnige kapsels. Heeft u een grotere evenement dan kunnen wij voor meerdere artiesten zorgen. Neem contact op met info@kniprestyle.nl voor de verschillende mogelijkheden.

   

        

Volg ons op Facebook:

Impressie

KnipRestyle

KnipRestyle is gevestigd in Amersfoort. U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens of ons contactformulier.

Garietstraat 171
3813 BJ Amersfoort
Mobiel: 06 – 27590735

KvK nummer: 24184397
BTW nummer: NL 071684517B03